Diensten & Prijsstelling

Hartelijk dank voor uw bezoek en interesse. Ik waardeer het echt. 

Ik baseer mijn diensten op een sleutelprincipe – het creëren van een vertrouwde en vriendelijke sfeer. Dat helpt om de beste resultaten te bereiken. Jarenlange ervaring in combinatie met opgebouwde kennis geeft geboorte aan meesterwerken die wereldwijd worden gewaardeerd en bewonderd. Onthoud dat uw trouwdag ook belangrijk voor mij is! Naar mijn mening elk project heeft maar één acceptabel resultaat dat eindigt in de volledige tevredenheid van de klant.

Het tarief voor een huwelijksreportage voor een ganse dag (tot 15 w/u) is 1500 euro, BTW inbegrepen.

Ik ben beschikbaar vanaf vroeg in de morgen, tijdens de voorbereidingen, tot laat in de avond op de receptie.

Ik ga zeer gedetailleerd te werk en let erg op emoties en de ambiance om zeker te zijn dat ik u prachtige foto’s mag bezorgen. Met mijn advies en begeleiding zal ik U helpen om er natuurlijk en comfortabel uit te zien.

U ontvangt ten minste 1000 individueel bewerkte en retoucheerde digitale beelden in maximale resolutie. Alle bestanden gaan opgezet worden op een USB-stick in een stijlvolle houten doos.

Inbegrepen is een trendy foto slideshow van een aantal geselecteerde foto’s. Voor referenties van mijn recente projecten wil ik u graag uitnodigen mijn YouTube profiel te bekijken.

Geen verborgen kosten.

Geen voorschot is vereist tijdens de booking.

Geen verplaatsingskosten of extra kilometervergoedingen voor heel België.

Opgelet: Het maken van een fotoboek is niet in de prijs inbegrepen. Indien gewenst is het is wel mogelijk om een oogstrelend, “Italiaans ontwerp”- fotoboek bij te bestellen. De prijs voor een album is 600 euro (40 blz, 40 x 30 cm), BTW inbegrepen. 

Houd er rekening mee dat ik slechts een beperkt aantal huwelijken per jaar accepteer.

Mijn andere tarieven:

Een halve dag (tot 6 w/u) huwelijksreportage met slideshow, zonder fotoboek: 150 euro per werkuur, BTW inbegrepen.

De prijs van een loveshoot, familie, communie, kinderen (4 + jaar oud), zwangerschap of een persoonlijke fotosessie is 250 euro, inclusief BTW. U ontvangt 30 afbeeldingen met diavoorstelling, zonder fotoboek.

Indien u meer informatie wenst, of graag een offerte wilt aanvragen, gelieve mij te contacteren via:

Mail:  zen.yanee@gmail.com

Telefoon:  0032 (0)485 077 938

Facebook of het contact formulier op de site.

Graag tot ziens,

Yancho Sabev